AÇKAR SÜT ÜRÜNLERİ

Bir Başkent Üniversitesi Kuruluşu olan ve 6 Mayıs 2005 tarihinde inşaatı başlayan fabrikamız, 7 Kasım 2005 tarihinde Açkar Süt Ürünleri Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak üretime başlamıştır. Entegre bir tesis bünyesinde yer alan kuruluşumuz, 30 ton/gün kapasiteli olup, Avrupa standartlarında üretim yapabilecek nitelikte modern donanımlı bir yapıya sahiptir. İşletmemizde, Pastörize süt, Beyaz Peynir, Kaşar Peyniri, Yoğurt, Ayran, Lor Peyniri, Tereyağı, Kaymak, Dil Peyniri ve Örgü peynir üretimi yapılmaktadır.

Eğitimli personelin, modern bir tesisin bütünleşmesindeki rolü gereği, kalite anlayışımızda eğitimin büyük bir yeri vardır. İşletmemiz personeline dahil edilen her kişi, zorlu bir eğitim sürecinden geçmektedir.

Deneyimli, alanında uzman kişilerin denetiminde, sürekli kontrol anlayışıyla Türkiye'yi özlediği kalitede sağlıklı ve doğal ürünlere kavuşturmak için çalışmaktayız.